Schimb si retur

In cazul in care doritii sa returnati produsele, va rugam sa luati in considerare urmatoarele aspecte:

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 in calitate de consummator (cumparator) avetii dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot sa va revina sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Perioada in care se poate face returul incepe din momentul primirii produsului. Retururile vor fi acceptate in urma unei cereri catre ilonaandreoiu.com doar daca vor respecta termenul limita.

Costul transportului produselor returnate va fi suportat in totalitate de dumneavoastra.

Produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutia de ambalaj originala, insotite de toate accesoriile aferente produsului. Ilonaandreoiu.com nu va accepta produsele purtate, spalate, sau produsele ale caror etichete au fost detasate.

La primirea oricarei comenzi fara etichete, va rugam sa ne anuntati imediat (aceeasi zi) daca doriti sa returnati articolul. Recomandam tuturor clientilor sa verifice bine articolele de imbracaminte la livrare, inainte de a scoate etichetele atasate si inainte de a elimina orice ambalaj original.

Elementele schimbate pot fi expediate numai dupa ce produsele returnate au fost primite și au fost supuse unui control de calitate.

In cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o tinuta de alta marime in schimbul celei initiale; Daca doriti schimbul unui produs returnat cu un produs care nu este disponibil in stoc, timpul de livrare va fi stabilit in functie de tipul de comanda pe care il plasati.

Produsele trebuiesc returnate impreuna cu formularul de returnare inclus in comanda dumneavoastra. Poti solicita schimbarea marimii o singura data. In acest sens va invitam sa consultati tabelul de marimi afisat pe www.ilonaandreoiu.com .

In cazul in care produsul nu poate fi schimbat cu o alta marime, va vom returna suma achitata , prin tansfer bancar (in contul mentionat de dumneavoastra in maxim 10 de zile calendaristice, de indata ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite. Ne rezervam dreptul de a refuza multiple returnati in perioade diferite dintr-o singura comanda.

Nu suntem responsabili pentru pachetele deteriorate sau pierdute care nu sunt expediate prin Urgent Cargus . Nu suntem obligati sa acoperim costurile de expediere care nu sunt furnizate de Urgent Cargus.

Nu este posibil schimbul unui produs pentru alt produs din alt model. Recomandam returnarea produsului achizitionat si reluarea procesului de cumparare pentru un alt produs.

Produsele made-to-measure relizate la comanda nu pot fi returnate!

Informatii privind solutionarea online a litigiilor in conformitate cu art. 14 alin. 1 din ODR (Online Dispute Resolution Regulation):

Comisia Europeana acorda consumatorilor posibilitatea de a rezolva disputele legate de Art. 14 Paragraf. 1 al ODR in cadrul propriei platforme online. Platforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serveste ca un site unde consumatorii pot incerca sa gaseasca solutii in afara curtii judiciare asupra disputelor legate de achizitiile online si contractele pentru servicii.