Confidentialitatea datelor personale

Ilonaandreoiu.com pastreaza confidentialitatea datelor dumneavoastra, acestea fiind folosite strict pentru gestionarea relatiei furnizor-client si nu vor fi transmise catre o a treia parte, persoana sau companie.

Datele furnizate de tine sunt utilizate prin intermediul website-ului www.ilonaandreoiu.com pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Compania pastreaza datele personale pentru a va informa cu privire la contul dumneavoastra pe www.ilonaandreoiu.com , la statusul comenzilor si de asemenea la evaluarea serviciilor oferite. Ilonaandreoiu.com va poate trimite newsletter-e saptamanale si poate trimite carduri cadou, carduri de multumire sau alte mesaje speciale.

Este posibil ca datele dumneavoastra personale sa fie transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau alte autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. www.ilonaandreoiu.com nu promoveaza SPAM-ul. Oricare utilizator care se inregistreaza cu adresa de mail pe www.ilonaandreoiu.com poate sa aleaga ca adresa lui/ei sa fie stearsa din data noastra de baze. De asemenea, daca nu doriti sa primiti newsletter-ul saptamanal ilonaandreoiu.com, va puteti dezabona oricand.

Site-ul www.ilonaandreoiu.com foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarerii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Ilonaandreoiu.com certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. 

Conform legislatiei in vigoare ( Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 ), ai urmatoarele drepturi in calitate de consumator:

1. dreptul de a cere Ilonaandreoiu.com sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

2. dreptul de a cere Ilonaandreoiu.com sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001; 

3. dreptul de a cere Ilonaandreoiu.com sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale; 

4. dreptul de a cere Ilonaandreoiu.com sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. 

Pentru mai multe informatii si asistenta, va rugam trimiteti un mail la contact@ilonaandreoiu.com